Sint gaat online!

Dit jaar is het mogelijk om een live videoverbinding te maken met de Sint! 

Jammer genoeg vallen Sint en de Pieten binnen de risicogroep en kunnen zij niet bij de kinderen thuis op bezoek komen.

Hieronder vindt u de datum en het tijdschema van de Sint wanneer hij beschikbaar is. Druk op het icoontje van de gewenst datum en tijd om de reservering te starten. Vul hierna uw contact gegevens in en druk op reserveren. Daarna ontvangt u een bevestiging per mail. Het is via de bevestigings-mail altijd mogelijk om de informatie over de kinderen aan te passen.

MPD logo

Boeken kan tot vrijdag 4 december. Mocht u toch nog een sinterklaas live verbinding willen hebben, kijk hieronder naar de groene beschikbaarheids vlakken wat er nog vrij is en mail dan naar onderstaand adres. Dan kunnen we kijken wat er evt. nog mogelijk is.

Voor vragen mag u altijd mailen naar sint@marcopolodelft.nl.

Een live verbinding van 15 minuten is €20,00 voor Sinterklaas met Piet. Een live verbinding van 30 minuten is € 37,50.
Bij een videosessie van Sinterklaas met 4 of meer kinderen raden wij een live verbinding van 30 minuten aan, zo kan Sint meer aandacht schenken aan ieder kind. Daarnaast is het mogelijk om de live verbinding met meerdere huishoudens op te starten als het niet wenselijk/mogelijk is om bij elkaar te komen.

De opbrengst van deze Sinterklaasactie gaat rechtstreeks naar het programma voor de jeugdleden van Scouting Marco Polo Delft.

Het is (nog) niet mogelijk om te reserveren voor 2021.